Bømlo Folkehøgskule - Folkehogskule Ville Laga Linje For Elevar Som Er Dritleie Korona Nrk Vestland / Det er det ikke alle som kan skryte av!. Dei siste åra har det blitt meir populært for norske ungdommar å gå på folkehøgskule. Bømlo folkehøgskule er heldige som ligger så fint til på bømlo, midt i vestlandets vakreste skjærgård! Det var alltid et smil og en vennlig tone. Her vil du kunne finne nyheter og oppdateringer om livet på. Kom og vær med oss på sunnpodium, då vil du få alt dette og mykje meir!

3,121 likes · 63 talking about this · 76 were here. Bømlo folkehøgskule lager hvert år en årbok/ årfilm, og du er med på å forevige deres fantastiske år. 2,856 likes · 23 talking about this · 334 were here. Bømlo folkehøgskule har blitt ambassadør for rivers.global, dette blir et spennende samarbeid! Kom og vær med oss på sunnpodium, då vil du få alt dette og mykje meir!

Dette Tenkjer Dei Andre Folkehogskulane Om Etablering Av Stord Folkehogskule
Dette Tenkjer Dei Andre Folkehogskulane Om Etablering Av Stord Folkehogskule from imengine.public.prod.agp.infomaker.io
Bømlo folkehøgskule har til målsetjing å vere ein folkehøgskule der elevane skal utvikle seg og trivast, og eit år ved bømlo folkehøgskule skal gi elevane læring og meining. Jeg lærte utrolig mye om meg selv, men også mye om andre. 3,121 likes · 63 talking about this · 76 were here. Do you want a different and useful academic year? Bømlo folkehøgskule er en frilynt folkehøgskole. 🥰 vil du feriere på bømlo? Og det var viktig for meg å ta med meg disse flotte menneskene videre i livet. Bømlo folkehøgskule ønsker å vise solidaritet med menneskene i de landene vi besøker, og arrangerer både solidaritetsdag og matfestival i september.

På de ulike linjene og valgfagene ønsker vi å lokke fram kreativitet, engasjement og gode opplevelser.

Og nettopp dette har jeg tatt med … informasjon om koronavirus Bømlo folkehøgskule er heldige som ligger så fint til på bømlo, midt i vestlandets vakreste skjærgård! Hvert år arrangerer vi fredsfestival, og de som vil være med å forme årets. Da kan du sjekke ut denne informasjonssiden som har samlet alt du trenger å vite for å få en fantastisk ferie! Det er det ikke alle som kan skryte av! Året på bømlo folkehøgskule har gitt meg venner over hele landet. Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på bømlo folkehøgskule! Jeg lærte utrolig mye om meg selv, men også mye om andre. Dei vil gjera sitt for å spreia ryktet om rivers, som vart stifta på bømlo i 2018. Linja miljø og bærekraft, som eva leier, vil også samla inn pengar til rivers.global. Over åtte prosent fleire har no takka ja til ein plass på folkehøgskule, samanlikna med same tidspunkt i fjor. Sunnmøre fekk vist seg fram frå si beste side! For komande skuleår er også auken stor.

Når 100 mennesker fra hele norge samles på ett sted får man 100 nye venner, fra 100 ulike steder i norge! Søknad til bømlo folkehøgskule fyll ut elektronisk søknadsskjema på www.bomlo.fhs.no. Dei siste åra har det blitt meir populært for norske ungdommar å gå på folkehøgskule. Bømlo folkehøgskule lager hvert år en årbok/ årfilm, og du er med på å forevige deres fantastiske år. Dette er den offisielle sida til bømlo folkehøgskule.

Om Skolen Bomlo Folkehogskule
Om Skolen Bomlo Folkehogskule from bomlo.fhs.no
På de ulike linjene og valgfagene ønsker vi å lokke fram kreativitet, engasjement og gode opplevelser. Bømlo folkehøgskule har til målsetjing å vere ein folkehøgskule der elevane skal utvikle seg og trivast, og eit år ved bømlo folkehøgskule skal gi elevane læring og meining. Bømlo / ˈ b ʌ m ˌ l oʊ / is a municipality in the southwestern part of vestland county, norway.it is located in the traditional district of sunnhordland.the administrative centre of the municipality is the village of svortland.other villages in bømlo include mosterhamn, rubbestadneset, lykling, and langevåg.most of the municipal residents live on the island of bømlo, which makes up the. 3172 synes godt om · 99 taler om dette · 81 har været her. Bømlo folkehøgskule har fått nye informasjonsskjermar kringom på skulen, og nedteljinga til nytt skuleår i haust er godt i gang, som dette fotoet viser. Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding!tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre. Vi er tydelege på at vi planlegg å starte skuleåret som normalt, noko vi baserer på signal frå myndigheiter og det. 😊 👍 🌱 les mer her, om jobben de gjør for miljøet 👇 rivers.global ble stiftet i norge sommeren 2018.

Velkommen til en folkehøgskole med syv skisentre rett over dørstokken!⛷ snøsikker vinter, de skandinaviske.

Bømlo folkehøgskule, tidlegare olavskulen folkehøgskule, er ein frilynt folkehøgskole.skulen ligg på finnås i bømlo kommune i hordaland. Over åtte prosent fleire har no takka ja til ein plass på folkehøgskule, samanlikna med same tidspunkt i fjor. Dei vil gjera sitt for å spreia ryktet om rivers, som vart stifta på bømlo i 2018. Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på bømlo folkehøgskule! Emilie løland om året på bømlo folkehøgskule. Dette er den offisielle sida til bømlo folkehøgskule. Her er en liten teaser for hva friluftslivlinja på bømlo folkehøgskule har å tilby. Dei siste åra har det blitt meir populært for norske ungdommar å gå på folkehøgskule. Lurer du på noe, eller vil ha et inntrykk av skolen og lærerne, kan du kontakte oss på tlf.: Her vil du kunne finne nyheter og oppdateringer om livet på skulen,. Og nettopp dette har jeg tatt med … informasjon om koronavirus Ris eller ros, gleder eller sorger, stort eller smått: Bømlo folkehøgskule har til målsetjing å vere ein folkehøgskule der elevane skal utvikle seg og trivast, og eit år ved bømlo folkehøgskule skal gi elevane læring og meining.

Alt er klart for et… Dere som er elever på fokus: 2,856 likes · 23 talking about this · 334 were here. Over åtte prosent fleire har no takka ja til ein plass på folkehøgskule, samanlikna med same tidspunkt i fjor. Bømlo folkehøgskule lager hvert år en årbok/ årfilm, og du er med på å forevige deres fantastiske år.

Bomlo Folkehogskule 2017 2018 By Zpirit Reklamebyra Issuu
Bomlo Folkehogskule 2017 2018 By Zpirit Reklamebyra Issuu from image.isu.pub
Dette er den offisielle sida til bømlo folkehøgskule. Det er det ikke alle som kan skryte av! Alt er klart for et… Bømlo folkehøgskule har til målsetjing å vere ein folkehøgskule der elevane skal utvikle seg og trivast, og eit år ved bømlo folkehøgskule skal gi elevane læring og meining. 2,856 likes · 23 talking about this · 334 were here. 3172 synes godt om · 99 taler om dette · 81 har været her. Do you want a different and useful academic year? Bømlo folkehøgskule er en frilynt folkehøgskole.

Dette og masse mer som skiturer, fjellturer, kos rundt bål i villmarka os.

Bømlo folkehøgskule har blitt ambassadør for rivers.global, dette blir et spennende samarbeid! Er du opptatt av å bygge relasjonar, utvide nettverket ditt, få fagleg påfyll og inspirasjon? 3,160 likes · 60 talking about this · 81 were here. Enten du er fornøyd eller mener vi kan forbedre oss, setter vi stor pris på tilbakemeldinger om hverdagen din på bømlo folkehøgskule! Da kan du sjekke ut denne informasjonssiden som har samlet alt du trenger å vite for å få en fantastisk ferie! Me håper å sjå deg på sunnpodium på bømlo folkehøgskule: Bømlo folkehøgskule lager hvert år en årbok/ årfilm, og du er med på å forevige deres fantastiske år. Året på bømlo fhs fikk virkelig fram det beste i meg. Bømlo folkehøgskule er heldige som ligger så fint til på bømlo, midt i vestlandets vakreste skjærgård! Dette er den offisielle sida til bømlo folkehøgskule. Har du noe du vil dele med oss, så send oss en melding!tilbakemeldingen din plukkes da opp av rektor magne, og blir brukt i arbeidet vårt for å gjøre skolen vår enda bedre. Her vil du kunne finne nyheter og oppdateringer om livet på. Sunnmøre fekk vist seg fram frå si beste side!